…maki hamun Mak Cik Linda. Lewat jam 8.00 malam aku tiba-tiba terbangun digerakkan orang. “Man, bangun makan..” Rupa-rupanya Mak Cik aku masuk bilik. Dia senyum jer. Aku terperanjat dan tutup…

…mak masih boleh bertahan lagi tetapi sejak Pak Ayub mengusik-usik mak hari itu, tiba-tiba mak rasa mak perlukannya lagi. Nafsu mak kembali lagi walaupun mak dah tua ni. ” ”…

…membuka baju dan kainnya. Aku nampak Mak Jah hanya pakai coli dan seluar dalam. Lepastu aku makin tersentak bila Mak Jah menanggalkan semua yang dipakainya. Mak Jak bertelanjang di dalam…

…lain. “Mak Itam saya sudah tak tahan, air hendak keluar,”suamiku bersuara. “Buang dalam jangan cabut, nanti SEPUH Mak Itam tak menjadi” Mak Itam bersuara. Setelah suamiku puas, Mak Itam masih…

…ku, emak memanggil aku, “Napi…tolong picitkan kepala emak, emak pening kepala lah.” Aku terus menuju ke sofa dan merapati emak. Emak meletakkan majalahnya dan aku memicit-micit dahinya. Mata emak dipejamkan…

…kuat sikit Li, bagi mak aku steam” bisik Azhar. Aku ape lagi, terus menguli2 buah dada makcik Rozita. Mak cik Rozita yang tadinya menangis, telah terdiam apabila buah dadanya di…

…panas. Bas Mini lambat datang. Kat perhentian bus dia beli rojak 2 bungkus besar. Sampai kat rumah makcik Fisya siapkan makanan atas meja. kita makan sama sama. Lepas makan, makcik…

…but make sure you keep your mouth shut” dan menyambung ” Idah kau belasah anak sedaraku cukup-cukup” sambil tangannya memegang koteku……..cikgu Syidah hanya mampu tersenyum……mak saudaraku berbisik kepadaku, “You fucked…

…blowjob. saya lak yanng kena ajar. susah makcik ingin masukkan batang kote saya yanng gemuk tuh dallam mulut dia. Tapi lama lama die dahh makin pandai. atau makin syok. die…

…Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng. Mak saya suruhlah saya tolong mengurus bakerinya secara sepenuh masa. Sebenarnya bakeri itu dikongsi oleh mak…